JUUUUUL JUUUL STRÅLANDE JUUUUUL

Jag ska bara klaga en sista gång nu. Jag har ooont i magen och mår jätteilla. Så där. Jag tror jag kan ha upprepat detta för min kärleksfamilj trettonhundragånger idag. Jag är en rolig tjej. Mellan klagomålen har jag hur som helst bakat, stulit en gran, klätt granen med endast apelsiner och mandariner, placerat ut tomtar och viktigast av allt sett på "famna livet" samtidigt som jag kristyrat ordet mensvärk - bland annat -på pepparkakorna vi bakade igår. Sa ju det - kul tjej -. I morgon är det julafton. Och jag saknar Retard.
/ en rysk maffiaboss sover på min mage - god natt!

For tomorrow will be better

Vad fint det är med jul och urinvägsinfektion, mensvärk, ipren och antibiotika. En värmefilt och en värmekatt. Imorgon mår vi bättre. Allihop.

Sagan om urinvägsinfektionen som aldrig dog

:(:(:(

Urinvägsinfektion no. 3

Äntligen är den tillbaka!
Och jag och lillfebern har precis tvingat i oss en hel macka. Det var hela 16 veckor sen förra gången a motherfucking record. Förlåt för förmuleringen men jag har feber och det gör ont när jag kissar...
/varfan är mitt läppglans?

Idioter

Seriöst H&M? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14028743.ab 

Gör det för att kunna visa plaggen? Vilken jävla dynga. Det är väl förfan inte skyltdockor som ska köpa de där jävla bikinisarna!?

Hemtenta

This home tent is gonna kill me

/Anders, språkinovatör

Nope

på en vägg i Heidelberg oktober tjugohundranio, inte heller då var jag redo

Hey, mr Lion why u lookin' sad?

Makes us sad too u know

It's been a long time since 22

Och det är ju inte det minsta sant någonstans det. Jag tvättar och livet rullar på så som det alltid gör. Ja HÄRREGÖD som man säger. Litterturens historia i världen och jag kanske går och tar en drink ikväll. Det är ju ändå fredag. Not.
Nyss så svarade jag på en tysk enkät om besvikelse, enttäuchung. De frågade om jag skulle bli besviken om min familj inte stödde mig eller om min partner var otrogen. På tyska då, allt låter så gravallvarligt och man blir rädd för orden. Jag är inte arg, jag är besviken. Ich bin nicht wüttend, ich bin entäuscht...  Ordet besviken gör ont i lillhjärtat. Tycker ni inte?


RSS 2.0