I don't know what it is, but I know it is sad

Gör den glad igen


Imbicillt

Har just läst en text där en uppenabart störd person applicerar Freuds läror på renässansverket Den rasande Roland. Man känner sig aldrig så dum som när man läser freudianska teorier på engelska. It's a fact! :) Fick lite ont i magen för att jag kände mig så dum men jag botade det med att ta på klackskor och läppglans. Nej, oj, nu ljög jag. Förövrig anser jag det nära på inbicillt att plocka sönder gamla texter och lägga in betydelser i dem som författaren alldeles säkert inte själv avsåg skulle vara där.

/ Ja, menar det. Alldeles säkert

Eller åtminstone besegra dem

Och här sitter jag och känner mig dum. Vad är det som är så svårt med facktexter på engelska? Varför kan man inte bara döda dem?

Ibland tänker jag på sparris

På hur tillfredsställande det är att knäcka dem, precis där man ska knäcka dem. Sen tänker jag på att äta dem.

Mmmm. Smörstekta sparrisar.

/sparrisguden

platsen

Hihih, så stor sängen har blivit sen Retard åkte för att besöka lillsundsvall. Vad ska jag göra med all denna plats? :(
/ Sova som ett kryss med armar och ben utsträckta

Era hybris hyenor

Anders, er konung och vägvisare, har kikat lite på det fantastiska programmet Mammor och minimodeller och slås av insikten:

Det behöver inte finnas barnmodeller, barn behöver endast ha på sig kläder som tjänade sitt syfte - som klädande - väl. Det existerar inga barn med behov att vara "snygga", det existerar bara samhällsnormer och föräldrar med hybris. Vidare borde det finnas få saker viktigare än att försöka fördröja sin unges intåg i samhällets nuvarnade skönhetscirkus.

/Anders, den store tänkaren

Lillkärnan

Innuti innaför
finns en liten,liten
kärna
lillkärnan vet.
Så fråga lillkärnan.


Andersflingan

Jag, Anders, kosmos härskare, tycker själv att jag luktar lite svett och har sett på Sveriges mästerkock i afton, programmet där tre - på var sitt sätt - supermanliga män dömer människor, av alla möjliga kön, som försöker vara lika manliga som dem. 

Insikt: Ställ aldrig upp i Sveriges mästerkock, käraste lilla Andersflingan min, du skulle bara börja gråta. 

Övriga reflektioner: Måste de vara så otrevliga? Måste de vara män? Framförallt måste de vara så arga. Jag menar där kommer Leif Mannerström med sin tjocka arga mage och blänger och säger att ingenting duger. "Det där duger inte ett restaurangkök", frustar han alldeles självgod och ohärlig. Frust, frust


Det är manligt till tusen det!

"Asså vet dina vänner om att du brukar ha på dig kalsonger?"


/verkligenintedeskullegenastslutaälskamigdå :(

Valmöjligheter

Det värsta som kan hända en människa är att hon måste skriva en A4 om vad som helst från valfri synvinkel.

Aeneiden, jag och mensvärken

Det är så synd om mig idag. För jag mår illa och har mensvärk och måstade avboka mitt träningspass på farcistgymmet, sportlife. Varför måste jag vara kvinna? Varför måste jag må illa? Det är högst omanligt. Retard kallade mig fragil i morse. Det var inte snällt, bara för att jag kanske är det. Men jag kan inte låta bli att gny, det gör jätteont ju och jag vill inte äta någonting alls och jag struntar i att det finns de som har det värre. Har aldrig förstått det resonemanget, skulle det faktum att andra också mår dåligt -kanske tilll och med asmycket sämre- få mig att må bra? Vilken fantastisk ologik. Hur som helst, idag är jag svag och mesig och det enda jag kommer ha för mig kommer att ha en gnällig ton. Det kvittar ju ändå, jag är ju ensam hemma.
/Nu är det du och jag Aeneiden

Jag och mina indiska byxor

Igår var jag och gymmade som en riktig man. Kände mig stark och svettig och lite fnissig. Idag är det snöstorm i Utbyland. Jag läser om Vergilius liv och lem. Näe vet du va, det gör jag då verkligen inte, väl om hans verk och levnad.
Mitt löfte att bara handla kläder second hand står sig bra i snöstormen men koltrasten har flyttat. Men den var nöjd med mig som inte förstör miljön mer än nödvändigt det sa den med sitt hjärta innan den stack.

/ jag har byxor som flygit till mig från Indien

TRAMPA INTE PÅ MINIHARRY :(


Adjö,adjö,adjö

Ska vi koka oss en kopp te, sa den lilla koltrasten utanför mitt fönster. Jag heter Dagmar sa den sen. Dagmar koltrast.
Eller så hallucinerar jag. Idag ska vi inte laga middag hemma hos mig, vi ska äta på Utby pizzeria. Jag, Retard och koltrasten Dagmar.
Eftersom jag märker var det här inlägget är påväg så går jag nu.
Adjö

Hej där!


Gudasälen som var helt jävla värdelös

En liten, liten Gudasäl
på vacker, väldig våg
seglandes på skummet
mil och mil den såg.

Men överallt var havet
stort och väldigt blått
och Gudasälen visste
att allt var lika vått

Den ville se nåt annat
och sjöng en ändringssång
då lyftes genast vattnet
och i det blev en gång.

När sälen gången följde
så kom den till en man
han sa att han var ensam
att ingen var som han

Och sälen sjöng för honom
en väldigt gammal låt
om ditt och datt och inget
ja, utan alls uppsåt

Det hjälpte inte mannen
men sälen den var nöjd
den lämna åter gången
med hjärtat fullt av fröjd

xoxo den store poeten

Versprechung

Välkomna tillbaka kära älskade parasitgrodor.* I dag den 17 januari nyårslöftar jag följande: att jag, Anders kosmos konung, ska fortsätta vara oförbätterlig samt skriva en liten text till mina medmänniskor (ibland) minst varje dag. Amen.
/har hybris och snart munta
* ja parasitgrodor seglade just upp på min tio-i-topp lista över ascoola-ord-som-jag-själv-hittat-på.

The vampyrhäst strikes again!


yeboxxbox

Jag borde ta och skriva någonting här nu igen. Jag har en massa viktiga saker som ligger och skvalpar i mitt lilla garnnystanshuvud. Stackars lilla skalle. Mest handlar tankarna om irriterande saker som mansgrisar och stereotyper och i ärlighetens namn är det ju inte så intressant. Så jag kanske ska låta bli och gå och spela xbox istället?
/Går och spelar xbox istället

Fjärilsfan


Hemmafru

Har diskat och tvättat som en hel karl idag. Förresten försöker min man ta livet av mig. Han placerar gladeligen all livsfarlig knivdisk högst upp på tvåmetershyllan dit ingen normal människa varken ser eller når. En kniv i huvudet tack! Nej men en stol har jag som jag klättrar på. Kanske växer jag på mig en dag.

Not your fault but mine

Alltså Göteborg är jordens sämsta vinterstad. Och jag lyssnar på Leonard Cohans I'm your man och blir lite rädd. Det är den första januari och jag är ensam i Utby VÄRLDENS I SÄRKLASS GRÅASTE OCH REGNIGASTE PLATS. Mysigaste nyårsaftonen igår i alla fall. Det kan vi hänga i julgranen om vi vill .

aha

hej 2012. Tack som fan för att jag fick bränna tungan på kaffet.

RSS 2.0