En fredagskväll i Söråker

"Heroes of might and magic har slutat fungera, windows söker en lösning på problemet."

FUCK. MY. LIFE.


Breivik

Den norska massmördaren ansågs alltså fullt frisk och döms nu till fängelse. Eftersom vi vill signalera till omvärlden att massmord är friskt om det bara kan motiveras av en tillräckligt stark ideologisk tanke. Och man ba' VA!?
Puss

:(

"Mamma, varför var inte kvinnor människor förr i tiden?"

Världsomvälvande nyheter - ät skräp

Igår gav Sundsvalls tidning till oss, folket, följande nyheter.

Man kan se vad för sexuell läggning män har genom att titta på deras pupiller. (Obs, pupillerna studerades i undersökningen medan männen tittade på olika typer av erotisk film. Heterosexuella mäns pupiller utvidgades när lättklädda kvinnor visades medan pupiller tillhörande homosexuella män inte förändrades. Detta är som ni säket förstår en världsomväldande  och viktig nyhet. Tilläggsinformation Kvinnor är tillskillnad från män alltid bisexuella då deras pupiller förändrades både då de såg på män och på kvinnor. Vetenskaplig sanning.)

ST gav oss dessutom under gårdagen information om den fascinerande låga intelligens som uppvisades hos en amerikansk politiker. Den ovanligt låga intelligensen framkom i samband med följande uttalande:  "Kvinnor har en biologisk spärr som omöjliggör graviditet vid våldtäkt vilket per defintion gör fri abort onödig."
// xoxo Hejja världen - keep up the good work:)

Att hålla sig i skinnet, en studie i brott

Vad jag gör? Jo, tackar som frågar. Jag håller mig i skinnet ska ni veta. Beter mig. Och så väntar jag på att få betala bussen hem. Åka i den. Komma hem. Och dricka te.

Igår slog Robert min syster Jörgen och mig i århundradets tårttävling. Det gav oss den andra andraplatsen i rad. Bara det en rolig mening, andra andraplatsen. Nästa år ska vi segra. Nu går snart bussen äntligen. Adjö då. Må ni brinna i helvetet.

Tack :)

Tankar

Alla människor är mins lika illvlilliga som jag. Tänker jag ibland. Sen tänker jag att det inte kan vara sant.
Så hemsk är jag inte, tänker jag andra dagar. Jo det är jag, tänker jag sen.
Men jag glömer inte att jag är fantastisk. Sådant får man aldrig glömma.


cause I am thy master

På nätterna talar icanhascheezburger till mig. Ett tydligt språk. Om härskartekniker. Missnöje. Och undertryckta känslor.

Barbro har rymt. Hon åker tåg i Europa. Och hon är lycklig.En förnöjd unge

Visste ni att jag var ett ovanligt harmoniskt barn? SKRATTA INTE. Det var jag. Jag minns inte hur det känns att vara sådär, harmonisk. Men jag tror att jag tyckte det var trevligt. Och jag tänker att harmonin kanske kommer tillbaka någon dag. Kanske när som helst. Kanske om en lång stund. Men jag tänker att den kommer.
/Den som väntar på nåt gott.

Jo, tack.

Annars då?

RSS 2.0