Sanningens valross

Solsken, värme, evighet
Ingen vet vad Valross vet
Ingen anar sanningen
utom liten valrossvän.

Är inte det paradoxalt?

I morse när jag vaknade fanns jag knappt, samtidigt fanns jag jättemycket.
Sen gick jag till skolan och fanns lite till innan jag åkte hem och åt äcklig microvärmd mat från Felix. Av en hemskt outgrundlig anledning lyssnar jag på Rise Against i detta nu. Det känns märkligt. Det är som om dålig musik förtär mitt hjärta, samtidigt som det får det att pirra lite som om jag vore nykär - bara precis tvärtom. Jag gillar det inte, men jag stänger inte av för så fort jag gör det så måste jag läsa Stig Larssons Autisterna och jag vill inte bli autistisk :(

Två fina ting

Jättejättefina

Svär inte.

Tallin är en fin stad. Där har jag varit i dagarna. Nu lyssnar jag på gammal musik med mitt melankoliska te. Och ensamheten så klart. Utanför mitt fönster har världen slocknat. Allt för tidigt om du frågar mig. VARFÖR I HELVETE GÖR DU INTE DET?! Svär inte.

Ibland tänker jag på hur osanolikt det vore att jag köpte rosa små trosor med texten Santas little helper på. Det är infernaliskt osanolikt* förresten tror jag attdet vore olagligt. Ja, det måste det vara.

*Återigen, infernaliskt, hur använder man det? Jag slår vad om att det inte är sådär i alla fall...

Mag-talk (som det heter på engelska)

Hej lördagkväll säg mig varför är det endast min mage som talar till mig? Den är å andra sidan särskilt pratsam. Retard har inte kommit hem än, det är troligt att han har lämnat mig. Vore jag inte allas vår härskare så kunde det här vara en rktigt tråkig och värdelös kväll då min tid fördrivits endast av Bremers alldeles särskilt tråkiga roman"Familjen H***"

Mänlich

Testing, testing testoseron.

skidåkning

Och som vanligt grät jag en skvätt i morse när världscupen i längdskidåkning drog igång igen. Fina grejer det.

/värdaattfällatårarförellernåtidenstilenpmskvinnan

Antiporslin

men jag är övertygad om att jag inte ens äger allt det porslin som jag diskat idag. Frågan blir således. Har jag diskat antiporslin?

Fjäril

Tydligen bor det en liten fjäril i vårt hem. Och idag har den dammsugit som en liten gud. Och svabbat och dammtorkat och nu ska fjärilen ner till andra långgatan och dricka öl.

Svettsugning del tre

Svettsugning, svettsugning, svettsugning, svettsugning, SVETTSUGNING, svettsugning, svettsugning, svettsugning, svettsugning, svettsugning.
/Jag blir så här när jag läst för länge i Litteraturens historia i Världen - en väldigt blå bok om inget annat kan sägas om den.

Svettsugning del två

Hahaha föregående inläggs rubrik är alltså "svettsugning". Är det inte också ert nya favorit ord?

Svettsugning

Det är någon som dammsuger inne i min dator. Jättekonstigt. Dessutom är den (datorn) alltdeles megasupervulkanvarm*. Jättedåligt. Kan det vara för att den som dammsuger avger en massa värmeenergi? Man svettas ju alltid när man dammsuger.

Kan man suga upp svett med dammsugaren? 
*Ett existerande ord.

Viva vadå?

Jag har förresten fått ett xboxspel av min lillebror. Sedan en tid tillbaka bor jag nämligen i ett hushåll där xboxet/en (ÄR DET NÅGON SOM VET HUR MAN KORREKT BÖJER DETTA OBSTINATA ORD?) är så att säga schäfervalpen.

Spelet jag fick -eftersom det citat "är helt jävla meningslöst" - heter viva pinata. Och går ut på att man sköter om en trädgård där det bor en hel del pappersdjur.
Det är ett färgglatt och gulligt spel där själva spelidén inte blir särskilt klar för spelaren (jag själv - Anders kosmos härskare). I min trädgård bor färggranna kaniner, maskar, myror, rävar, sparvar och så en orm (ensam då jag råkade slå ihjäl den andre men spaden som jag ännu inte hanterar så bra) Spelets karaktärer är fula och irriterande och djuren blir glada om man ger dem godis. Spelet verkar inte ha någon mening överhuvudtaget och dess meningslöshet drivs vidare i absurdum.

Det är just det som fått mig att spela det ikväll. Dess absurditet. Och möjligheten att styra över små pappersvarelser utan fri vilja.

/var är mitt läppglans?

Inovation

Tycker inte ni också att det är megahärligt att libresse, för det första, ÄNTLIGEN lanserat tamponger - som dessutom har SMART öppning. Fantastiskt mina damer och herrar. VILKEN INOVATION. Vilket steg för mänskligheten. De kommer dessutom specialdesignad papplåda. Just precis exakt vad ALLA vill ha och behöver. Åh, jag är en sådan lyckligt lottad männsika som får leva i libressetampongernas tidevarv!


Här sitter Barbro och jag och häckar en vanlig fredagkväll

/hållkäften

Lyckade jävlar

Nej men allvarligt talat, är inte facebook en riktig glädjedödare? Man loggar in och förväntar sig någonting världsomväldande. Och det enda man får se är hur jävla lyckade alla ens facebookvänner är. Skulle ni inte kunna tänka er att vara lite mer retardiga och mindre glada och utåtriktade kanske? Tack på förhand! :)

Tjaaaråå


Parfymerier

Fick ett gratisprov på parfym på Body Shop idag. Eller två "Ta ett till mamma med!" sa expediten som trodde jag var tolv :)

Roland kan han

MEN. Hur kan klockan vara sju redan? Jag har ju inte ens börjat med pluggeliluggandet. Vafalls! Idag skulle jag ju bara plugga. Och nu är klockan sju. VADÅ SJU!?

-Vad pluggar du då lillstrumpan min?
- Tja just nu läser jag Rolands sången, den skrevs på 1100talet och berättar hur grev Roland klyver folk på mitten hit och dit. En gång klöv han inte bara mannen utan även hästen. Vilken kille!

Ma boyfriend


Flytt

Min röst har flyttat bort ur min hals. Den sökte bättre boende sa den. Nu säger inte jag någonting istället.

DU KAN VA ADEKVAT

Märkte ni att ett av mina inlägg nedan har rubriken "flytning". Kanske jordens äckligaste ord. Efter adekvad vill säga.
DU KAN VA ADEKVAT.
/och jag har huvudvärk

Till Schweiger

visste ni att jag bara har 134 kronor på mitt bankkonto? Det är den femte idag. Hur gick det här till? :(

Här är han, den gode Till, som har tagit alla mina pengar.
/Killenkanposaiallafall

Flytning

Nu har vi ont i halsen i södra norrlands kustland. Halsont och lockigt hår. Men diktanalysen är inlämnad och klar. Ska lägga mig i badet och flyta bort nu.

Narcissus

Tittade mig i spegeln, mitt hår är lockigt nu. Och jag har en finne ovanför läppen (vänster sida) trots detta lyckas jag vara megafin. Idag igen. Hur gör jag?

Existens

I hela den här världen finns det bara 50 kilo fysiskt existerande Anders. Det måste ju vara alldeles på tok för lite. Tänker jag. Och diktanalysen som skulle ha skrivits idag är inte det minsta klar för den sakens skull.

Maffiabossen Mysjkins hemliga sten

Maffiabossen är här igen. Han har blivit tjock. Men han älskar mig forfarande. Tom Waits sjunger. Vad är det förresten för hemlig sten hon pratar om? Ingen vet. Kanske för att den är hemlig.

Narcissus

Jaha och här sitter jag och icke-analyserar en dikt. Nej men vet ni på riktigt vad jag gjorde. Satt och kollade på bilder på mig själv på facebook. Vilken psykisk störning tyder det på nu igen?
/skamligt kvinna!

Slem

Okej, det framkallade visst någonslags kris det här hemvändandet. Identitetskris, livskrisk och antikamonsterkris* - allt i ett. En slemmig torsk i en brödrost. Och ja, det är korrekt uppfattat att jag inte kan sova. Pussa mig- stryk mig över huvudet och säg att allt är lugnt så kommer jag förmodligen att köra en armbåge i huvudet på dig. Jag gjorde det en gång. Pojkvännen blev sur. Sur på Anders, kosmos konung. Vilken grej. Sen matade jag honom med surhetsreglerande medel och han blev glad igen.
*vilket fint oläsbart ord

vavava?

FÖRRESTEN VAFAN ÄR GREJEN MED ATT VARENDA JÄVEL SKAFFAR BARN. VAD ÄR DET NI VET SOM INTE VI VET OCH TVÄRTOM. NÄE, SLUTA.

Han heter Chimäran

Sundsvall är knappt norrland, men i antika Grekland där bor följande best :
Framtill ett lejon, baktill en orm och på mitten en vildget.
jag måste få skrika nu : URSÄKTAAAA MEN VAAAA?

/Jagvillocksåvarasåfantasifull

Var är mitt snus? sa Norrlands kustland

Jag är hemma i kylslagna norrland, isbjörnarnas yl skär genom natten. Inte en människa är lycklig utan sitt snus.

:(

Ett ord skulle beskriva min personlighet, ordet är Luuv. Men det är ju inget ord.

RSS 2.0