One day I know that I'll marry that girl

Ringde Jörgen förut, efter en kvart började ett barn skrika i bakgrunden.
"Var är du någonstans egentligen?"
"På ett tåg"


Yes people, it's true. Min halvdana syster anländer om endast ett par timmar.


Tregövdad kroko

Var nere på stranden och promenerade med mor förut. Precis invid vattenbrynet låg en krokodil och sov. Fast mamma kunde inte acceptera att det var en helt vanlig krokodil. Hon var tvungen att kalla den trehövdad

"Ser du Åsa, det stora krokodilhuvudet är ute och vänjer de två små krokodilhuvuderna vid vattnet"

"Va? Nej, det är det inte. Det är en helt vanlig krokodil"

"Tyst med dig!"

 

Jag jag vet då inte.


Play the best song in the world, or I'll eat your souls

Igår då?
Halloween, Allstar, armétema, k-pister, öl. Tänk så länge sen det var jag var ut i en stad där jag faktiskt kan råka springa in i folk som jag känner.

Du dödade Bambis mamma

Igår var det lite av en Disneykväll hemma hos Viktoria. Inbjudna gäster. Viktoria och jag. Sedda filmer Bambi, Skönheten och Odjuret och Mulan.

Jag hade aldrig sett Bambi och därför började vi med den. Den var söt, skunken Flower tog mitt hjärta och behöll det men sen kan jag bara säga en sak; vilken hemsk, hemsk, HEMSK film. De sköt ju mamman. De DÖDADE henne. Pang, pang and she was nomore liksom...
           Och en annan sak varför tar Bambis pappa inget som helst ansvar i uppfostrandet av den lille? Vilken anti-feministfilm! Mamman stannar hemma med barnet och pappan står på en klippa och ser cool ut. Upprörande.

Vad det gäller Skönheten och Odjuret så måste jag ju få fästa det vi alla tänker på papper. Jag menar, kom igen. Odjuret ser ju bättre ut som odjur. Lite rufsig och sexig sådär. Som man, tja, som man ser han ju bara konstig och ovårdad ut.

Mulan då? Nej jag har nog inget upprörande att säga om Mulan. Jag älskar Mulan.


Vem är du själv, liksom?
Song for Ronnie James


Broccoli

Hursomhelst.

Idag är det en ny dag och det ska vi fira med ett Broccoliträd!

 


Nazi

Igår var jag på Biteline med Hjärtat och Martin* Inte för att jag tycker om hockey egentligen och definitivt inte för att jag tycker om Biteline** utan för att jag tycker om att höra på pojkarna när de drar nazistskämt timmar i sträck :)  Jag antar att jag får skylla mig själv som spenderat ett år i Tyskland.

(Nej, de kommer aldrig att få träffa min tyske pojkvän som tycker att skämt om nazism är ungefär lika roligt som att vricka foten under en korplagsmatch i landhockey.)


*killen som i en undersökning om hur mycket han tyckte om människor fick resultatet 1 på en 9gradig skala
**En gång tvingade Biteline mig att betala för TRE vitlöksbröd trots att jag bara beställt två. DIE BITELINE DIE!

Grävde i gamla arkiv & fann en dikt om en död igelkott

Vem fan bryr sig om kärlek sa flickan till den överköda igelkotten

"Vem fan bryr sig om kärlek?"
sa flickan till den överkörda igelkotten

"Åt helvete med den!"
hon skrapade med sin spade upp hans kropp.

"Jag ska skriva en sång till dig"
sa flickan till den överkörda igelkotten och bar bort honom från vägbanan

"Kärlek är som en mosad igelkott, varm kladdig och patetiskt platt!"
skrålade flickan

"Hela världen är som en död igelkott, äcklande, sörjig och så vidrig att ingen
orkar städa undan den"
sjöng hon vidare


"Men jag orkar"
viskade flickan till igelkotten
och grävde med sin spade i marken.

När jag var yngre och inte kunde sova skrev jag alltså dikter om överkörda igelkottar. En av alla saker ni borde veta om mig. Nu är det hur som helst försent att sitta uppe i ett övergivet kök och fundera. God natt.

Dagens ryska ordspråk

När man har te finner man sig tillrätta,
till och med under en gran

 


Pastaman

I vår familj har vi en pastaman. Man stoppar ned honom i pastakastrullen och så sjunger han opera när pastan är klar. Det är sant. Han har flyttat ända hit från Tyskland, bara för att få kokas levande i vår pastakastrull :) Pastamannen är Gud.


Backin uphahahah har plågat min omgivning med denna masterpiece en låååång tid nu :)

Yogurt

Har varit på livets första Yogapass* och det var så sjukligt skönt att sträcka ut kroppen lite. KNAK, KNAK, KNAK. eeh . Ja.  Synd bara att varenda jävla övning gjorde dödsont i knävecken. Ja. Knävecken? Tror att jag kan ha jordens absolut kortaste benmuskler. Faktiskt.

KNÄVECKEN liksom. Kan man ens ha ont där?

*nästan. Som i att jag var nog på yoga en gång förra året också, låter dock inte en uns dramatiskt att gå på sitt andra yogapss. För det låter ju så jävla dramatiskt att gå på sitt första, menar jag..

Pyttagåra?

Lillebror jobbar matte i rummet bredvid. Pyttagåras sats, som han själv uttrycker det.

Skriet

Min lillebror kom hem från skolan med denne fantastiske skapelse idag. Min lillebror är alltså avgjort en gud.


 

Bilden är inte suddig, det är en synvilla.


Intelligens

Bankpapperna hittade. Jag hade visst stoppat dem i skrivbordslådan. Så ordentligt av mig. Summan av kardemumman, jag borde omgående söka hjälp. Nåja, det den ryska maffiabossen sätter inte så stort värde på intelligens anywaysPackar upp det allra sista och inser

Meen heey vänta nu... Varför är inte alla mina vinktiga bankpapper med i packningen ? :S

Bra jobbat liksom.
Fan.
Eller jag menar, hjälp :O


Hope it gives you hell

I Tyskland, landet som Gud alltså måste ha glömt, var det ingen som hade Spotify. Så här sitter jag och liksom lever i ett lyckorus eftersom detta fantastiska påfund existerar.

När jag inte har höstpms och försöker sprida ilska och olycka vart jag går.


Hjälmen

Min mamma har det största tålamodet i hela världen. Igår höll hon på att sätta ihop* lillebrors bandyhjälm ungefär hur länge som helst. Hon passerade liksom den punkt där jag hade vrålat ut mitt hat mot fanskapet och slagit sönder det med en hammare så att delarna fördelades i hela jävla världen hundra gånger om. Det kanske betyder att jag också kommer at bli harmonisk någon gång. Säkert.

*Vi är alla lite osäkra på varför hon tog i sär den in the first place


Toppenhumör.

"Ska vi baka bullar sen, Åsa?"
"Kan vi inte dö tillsammans istället?"


Fucking transport

Körde förbi en långtradare med texten "Fucking Transport" på idag. Och hade det verkligen gjort det så hade jag direkt sadlat om och blivit lastbilschaffis, tänk att få jobba på Fucking Transport AB liksom. Till och med jag, kvinnan som höll tal om Lastbilarnas negativa inverkan på PRECIS ALLTING i gymnasiet, vill jobba på Fucking Transport utkörning till alla :)

Musik

Are you insane? Or are you just a normal guy who dresses like a butterfly?

Rock klassiker 107,4 Sundsvall


Vad är värst, att "I want it all" med Queen ständigt spelas eller kanske att de drar SAMMA JÄVLA SKÄMT VARJE GÅNG DE SKA SPELA DEN

"ja, Freddy Mercury ville ha allt. Och det fick han ju också, till och med AIDS. höhö"

Vilket ju dessutom är ett jävligt roligt skämt. Jag har faktiskt svårt att med ord uttrycka detta skämts genialitet. NOT

En dag som idag, som idag, som idag

Det jobbiga livet som arbetslös. En dag, som idag, som idag, som idag..

Fikat två gånger och nu blir det homietajm med Martin och Robin. Kanske ska strunta i att söka fler jobb, det är ganska gosigt att vara arbetssökande.

På arbetsintervjun:

"Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig?"

"Oj, tjaa, ja jo många skulle nog säga galen, vissa kanske skulle använda uttrycket störd hmm nå de flesta tycker nog att jag är lite labil av mig.."

Nej så sa jag ju inte. Jag sa glad och trevligt så där lite standard
You filthy little liar


Giraff

Ibland när jag vaknar upp på morgonen är jag inte människa utan giraff. Det bereder oftast inga större svårigheter och går över efter lite meditationSist hände det när jag var hos Jörgen och hälsade på, se själva.


Så, nu ska jag presentera mig


Jag är en valross utan skägg.Jag älskar en rysk maffiaboss som heter Mysjkin och har fyra syskon, tre bröder (Torak, Arond och Egmond) och en syster (Jörgen). Jag har just kommit hem ifrån ett år i nazismens och sparvarnas land, Tyskland och nu är jag arbetslös.

En arbetslös valross som heter Anders. Det är jag det.

Mina vänner brukar kalla mig ironisk och smått hysterisk. Saker som "du är ju dum i huvudet" är vanligt förekommande när jag umgås. Jag har även en tendens att skratta mycket högt och mycket länge. Jag har också telefonskräck och medelsmå fötter.

Ronnie James Dio är min gud och hårdrocken min musik.

"Anders?"

En man går förbi mig på gatan. Han pratar i walkie-talkie med en lätt nasal och mycket upprörd röst. "Aaaanders?" säger han och rösten bryts en aning, "Aaandeers, höör du mig Anders?" Han stegar sådär upprört förbi mig och försvinner runt ett hörn utan att ens titta åt mitt håll. Hans rop efter Anders dras ut och försvinner när hans steg avlägsnar sig.

Så dumt, om han bara vänt på huvudet en aning så hade han ju hittat mig.

Ja. Det är jag som är Anders.


RSS 2.0