Stopp


beeing an awful person makes one tired

Nu tar jag timeout undersåtarna små. Det är mycket troligt att jag snarast återvänder för att skapa kaos och misstro, kärlek och gos i cyberrymden. Men inte idag. Och säkert inte i morgon heller.

Adjö då.

Liebling

Jag sitter i kvällen och chattar med meine liebling Orelis i landet långt-borta-Argentina. Inom mig bor en galen ångest som vill dricka mängder alkohol och sedan spy i ett hörn på livet. Jag förstår inte all Orelis allt knackigare tyska, hon förstår inte all min heller. Men en gång bodde vi tillsammans och taggade ihop oss mot världen. Jag saknar henne. Jättemycket.

oattraktiv kärlek

Kan vara så att jag på sista tiden känt mig som jordenst absolut minst attraktiva människa. - Och nu snackar vi inte enbart utseendemässigt utan rent genomgående -  Ja, jag vet, det är störtlöjligt. Jag, Anders, kosmos konung. Oattraktiv? Knappast. Men vi har väl alla våra mindre ljusa dagar, nätter och timmar. Det kan ni, mina svaga, dödliga och sårbara undersåtar tänka på i svåra stunder. Det och att jag älskar er.

pusspuss

Det allra viktigaste är inte att våga vara sig själv. Man är ändå aldrig annat än sig själv. Nej, det viktigaste är att stå ut med att vara sig själv. Och att pussa sig själv på kinden varje morgon.
/jag var visst för trött för det här. Adjö

Lillordet

Megadödsångest.
(Ordet är bara roligt om det används vid tillfällen då ingen verkligen dödsångest existerar.)

Hormonklump

Jag är en klump av trötthet och hormoner.

/HAH jag kan verkligen det här med att formulera mig!

Tingeling

Det är kväll nu och lite dunkelt. Jag och världens genom tidernas tyngsta väska har just vandrat genom Sundsvall. Hemma i lägenheten väntade en odiskad pastakastrull på oss.


Och appropå det så var det en dag en tant på jobbet som tålmodig och överseende talade om för mig hur en grytlapp brukar användas.

Kvinna +95: "Ja, jag brukar ha den så här ser du, och så använder jag den när jag tar ut varma saker ur micron. För se då bränner man sig inte"
Anders: ...

/Ser jag ut som en tjej som inte vet vad en grytlapp är för någonting? :(

RSS 2.0